نان کماچ آتشی در ساردوییه/ گزارش تصویری

به گزارش سایت جیرفت من: کُماچ آتشی از جمله نان‌های سُنتی هست که از قدیم الایام در منطقه ساردوییه توسط مردم تهیه می‌شده.

مواد اولیه این نان شامل؛ آرد گندم، روغن حیوانی، کنجد، نمک، زعفران خمیرترش و ادویه می‌باشد.

برای پختن این نان از هیزم استفاده می‌شود.

در ادامه گزارش تصویری از مراحل پخت نان کماچ آتشی در روستای گردوچوب از توابع بخش ساردوییه جیرفت ارائه می‌شود.

انتهای پیام۱۰۰۱* http://jiroftman.ir/?p=1622

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10 + 9 =