امام جمعه جیرفت: آیا حضور دانشآموزان در فضای مجازی، در راستای اجرایی کردن سند ۲۰۳۰ نیست؟

حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا سعادتفر امام جمعه جیرفت در خطبههای امروز (۱۳۹۹/۹/۲۸) ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و تبریک روز پرستار گفت:
»آیت الله مجتهدی فرمودند که ۲ چیز گناه را نابود میکند، اول مریضی است زیرا صبر در مریضی باعث نابودی گناه است و و دوم سجده طولانی است که همانا توفیق الهی برای آمرزش گناهان است.
»از جمله عوامل تشکیل دولت اسلامی، درک صحیح جامعه از دین است و از جمله عوامل عدم تشکیل دولت اسلامی، عدم درک صحیح جامعه از دین است.
» حوزه معارف دینی، حوزه گستردهای است و امروز درباره نگاه دین به ثروت صحبت میکنیم.
»ثروت در اسلام هم ممدوح و هم مذموم است. اگر نیت انسان در کسب و مصرف ثروت، مبتنی بر تقوا باشد، این ثروت ممدوح است و اگر نیت انسان در تولید و مصرف ثروت، مبتنی بر لجام گسیختگی باشد، این ثروت مذموم است.
»در قرآن کریم سوره اعراف آیه ۳۲ میخوانیم؛ چه کسی زینت های الهی و رزق و روزی طاهر را که مختص بندگان است، حرام کرده است؟
» مطابق قرآن، نعمتهای الهی مختص مومنین هستند.
»در سوره قصص میخوانیم ای انسانها شما هر یک نصیبی از دنیا دارید که آن را فراموش نکنید.
» مرز بین سعادت و شقاوت، تقوا است.
»ثروت حلال، مال انسان های مومن است تا با آن ثروت، فقرزدایی بکنند و زمینه ساز صبح ظهور امام زمان عجل الله باشند.
» ثروت، در دست لیبرال ها، عامل فساد و نابودی است.
» امام علی علیه السلام در نهج البلاغه می فرمایند خدایا تو میدانی که تلاش من برای رسیدن به قدرت به خاطر اجرای احکام دین و فقر زدایی از جامعه است.
»اگر ثروت در اختیار انسانهای غیر مومن قرار گیرد، شیطان ۴ وسوسه برایشان ایجاد می کند، اولین وسوسه شیطان در بحث توحید و دومین وسوسه شیطان برای انسان غیر مومنی که ثروت در اختیار دارد بخل در انفاق است تا اینکه خمس و زکات را نپردازد و سومین وسوسه، فخر فروشی به واسطه مال است و چهارمین وسوسه شیطان آن است که انسان غیر مومن ثروت را با اسراف و ولخرجی به فساد می کشاند.
» دوگانگی موردتایید دین، قدرت و عدم قدرت نیست، بلکه بایستی بدانیم که دنیای آباد همراه با آخرت آباد امکان دارد و تنها دوگانگی مورد تایید دین، دوگانگی تقوا و بی تقوایی است.
»یکی از دوگانه های نادرست، دوگانگی ثروت و فقر است و لیبرالها ثروت را عدم معنویت و فقر را همراه با معنویت نشان دادهاند.
»یکی از مصداقهای ملی دوگانه ثروت و فقر، تفاوت بودجه قرآنی در سال ۱۳۹۰ و همچنین دولت کنونی است، بودجه قرآنی کشور در سال ۱۳۹۰ نیم درصد از کل بودجه کشور بوده و در این دولت این بودجه در سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان بود و در بودجه سال ۱۴۰۰ هم ۲۰ میلیارد تومان است که سرانه هر ایرانی از این بودجه قرآنی ۲۵۰ تومان میباشد و از مجلس میخواهیم در این قصه ورود پیدا کند.
» در جنوب و جیرفت، وضعیت دانشگاه و وضعیت حوزه علمیه را مقایسه کنید و موسسات قرآنی، مساجد و مصلیها را ببینید اگر به اینها بودجه داده نشود در نتیجه زندان و دادگستری شلوغ می شود.
»نمونه استانی دوگانه فقر و ثروت، فقر در جنوب و جیرفت هست در شهر جیرفت بالای ۱۰ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد هستند و علت آن بیماری اقتصاد استان کرمان است زیرا بخش عمده ای از اقتصاد استان کرمان در اختیار حزب کارگزاران است و نتیجه آن تولید فقر و اختلاف طبقاتی است.
» پیشنهاد به بچههای انقلابی آن است که برگردیم به اسلام و مچ خائنین را بگیریم و باید به فکر کانون ثروت مبتنی بر تقوا باشند، هیئت امناء مساجد همراه با امام جماعت باید به فکر کانون اقتصادی و ایجاد اشتغال در محله خود باشند.
»» یکی از راه های درمان و پیشگیری از بیماری آنفولانزا و کرونا استفاده از داروی امام کاظم علیه السلام است.
»»یکی از تفکرات موجود در جامعه این است که انسان باید شرایط جامعه را بشناسد و بر اساس آن حرکت بکند و ملاک رشد و پیشرفت در دنیا، به رسمیت شناختن استکبار به عنوان کدخدا است که بدانید این تفکر، تفکر غربگرایان و لیبرال ها هست.
»»تفکر انقلابی می گوید که انسان باید شرایط جهان را بشناسد و برای برهم زدن معادلات استکبار جهانی اقدام نماید، انقلاب آمده تا استکبار جهانی را زیر قدمهای خود له بکند و انسانها را از بردگی استکبار نجات بدهد، انقلاب اسلامی آمده است که به آمریکا سیلی بزند نه لبخند و انقلاب میگوید که هیئت حاکمه آمریکا، قاتل سردار سلیمانی و فخریزاده است و لذا باید به دنبال قوی شدن باشیم.
»» حضرت آقا در فرمایشات اخیر شان بر حمایت از دولت و مسئولین تا زمانیکه به اهداف ملت پایبند باشند تاکید کردند و ایشان در نکته بعدی به وحدت تاکید کردند، لذا ملت مومن از دولت میخواهند با تبعیت از مصوبات مجلس با اقدام قانونی، زمینه وحدت بین قوا در مسیر خدمت رسانی به مردم را فراهم کند.
»»ادبیات حضرت زینب سلام الله علیها در مقابل یزید که امروز هم همان ادبیات انقلابی در مقابل استکبار است که ایشان فرمود ای از ای یزید تلاشی که می کنی بکن به خدا نمی توانی نام و یاد ما را محو بکنی.
»»سردار سلیمانی گفتند که ما ملت امام حسینیم، ما ملت شهادتیم و این ادبیات انقلابی است.
»» با توجه به هشدار مقام معظم رهبری مدظله العالی درباره فضای مجازی چند نکته و سوال داریم.
»»سوال اول آنکه؛ آیا فضای مجازی، زیرساختی متناسب با فضای تعلیم و تربیت هست؟ یا اینکه تعلیم و تربیت، در فضای حقیقی است؟
»»سوال دوم آنکه؛ آیا این فضا در اختیار همه معلمان و دانشآموزان است؟ آیا این قصه با عدالت آموزشی سازگار است؟
»» سوال سوم؛ استفاده از فضای مجازی فعلی که رها است آیا بر خلاف مصلحت دانشآموزان است؟ آیا این شیوه درست است؟ آیا مسئولین تعلیم و تربیت، این فضا را مناسب تعلیم و تربیت می دانند؟ آیا کوچ کردن از فضای حقیقی به فضای مجازی درست است؟
»» رهبری از فضای مجازی به عنوان قتلگاه تعبیر کردند. آیا دانش آموز از این طریق با تقوا آشنا می شود؟ آیا حضور در این فضا در راستای اجرایی کردن سند ۲۰۳۰ نیست؟ آیا فضای مجازی، فضای پاکی است؟
»» به عنوان پیشنهاد و راه حل، میتوان به موارد زیر اشاره کرد اول اینکه این همه مدرسه داریم؛ آیا نمیشود مدارس را زوج و فرد کنیم؟ و در هر ساعت تعداد مشخصی از دانشآموزان به مدرسه بیایند.
»» راه حل نهایی به اهالی مسجد آن است که برنامه ریزی کنند که فضای حقیقی مسجد با حضور معلمین دلسوز را در دست بگیرند و الان بهترین فرصت برای هجرت دانش آموزان از فضای مجازی به فضای حقیقی مسجد هست.
»» و در پایان از مسئولین میخواهیم که نسبت به کندی گازرسانی و مشکلات توزیع نفت رسیدگی کنند.
انتهای پیام ۱۰۰۱* http://jiroftman.ir/?p=4355